Geplaatst op

​Levitra is een medicijn dat bedoeld is voor de behandeling van erectiestoornissen.

Foto - Levitra tabletten 5 mgVorm en compositie vrijgeven

Het medicijn wordt uitgegeven in de vorm van:

  • Filmomhulde Levitra-tabletten met 5 mg, 10 mg of 20 mg vardenafil (in de vorm van trihydraathydrochloride) en hulpcomponenten als magnesiumstearaat, crospovidon, colloïdaal siliciumdioxide, microkristallijne cellulose. De tabletten in blisterverpakkingen van 1 en 4 stuks worden verkocht;
  • Dispergeerbaar in de mondholte van Levitra OTT-tabletten met 10 mg vardenafil (in de vorm van trihydraathydrochloride) en dergelijke toevoegingen als aspartaam, pharmaburst (sorbitol, colloïdaal siliciumdioxide, mannitol en crospovidon), magnesiumstearator, maltodextrine, pepermunt en veldmunt olie, Arabische gom). De tabletten in blisters van 1, 2 en 4 stuks worden verkocht.

Verder lezen ​Levitra is een medicijn dat bedoeld is voor de behandeling van erectiestoornissen.

Geplaatst op

Tabletten “Cialis”: beoordelingen van het preparaat, het gebruik en bijwerkingen.

Voorbereiding “Cialis” – omkeerbare selectieve effectieve remmer van specifiek fosfodiësterase type 5 (PDE5). Het heeft nog steeds een niet-eigen internationale naam “Tadalafil”. In een tijd waarin seksuele opwinding leidt tot de lokale afgifte van stikstofmonoxide, betekent remming “Cialis” veroorzaakt een toename van het cyclische guanosinemonofosfaat in erectiel weefsel van de penis. Het resultaat is een ontspanning van de arteriële gladde spieren en een verhoogde bloedtoevoer naar de penis. Dit veroorzaakt een erectie. Bij afwezigheid van seksuele stimulatie wordt geen effect waargenomen bij gebruik van de tool “Cialis”. De instructies voor het gebruik van het medicijn informeren dit duidelijk. Verder lezen Tabletten “Cialis”: beoordelingen van het preparaat, het gebruik en bijwerkingen.